YLÖS
Toimintaterapia Yrittäjyys

Kiitti ja hei!

Olen pyöritellyt pitkään päässäni tätä tunneskaalaa mitä olen läpikäynyt 13.3. jälkeen. Ja erityisesti sen jälkeen kun tein päätöksen lopettaa yrittäjänä. Sanoiksi tämän muutoksen pukeminen ei oikein onnistu vieläkään. Ainakaan niin, ettei siitä tulisi valtavan pitkää ja polveilevaa tekstiä.

Kiitos

Reilu 10 vuotta yrittäjänä ja toinen samanlainen pätkä ennen sitä asiakastyötä mm.sairaalassa on puolet elämästäni. Koko työurani tähän saakka olen tehnyt asiakkaiden kanssa töitä. Toimintaterapeuttina hyvin erilaisissa tilanteissa, osan kanssa kohdaten kertaalleen, joidenkin kanssa vuosia kuljettu rinnakkain. Kohtaamiset asiakkaiden ja heidän lähi-ihmistensä kanssa ovat rikastuttaneet ajatteluani ja antaneet todella erilaisia näköaloja arkeen, toimintakykyyn, hyvinvointiin ja onnellisuuteen. Olen oppinut paljon ja käsitykseni merkityksellisestä arjesta on laventunut.

Matkaan on mahtunut myös monia ammattilaisia, yhteistyötahoja ja erilaisia koukeroita. Kaikesta tästä olen kiitollinen, jokainen kohtaaminen on ollut arvokas tavallaan. Myös ne missä ei aina ole kaikki mennyt ihan toivotusti. Tähän työelämän ensimmäiseen kahteen vuosikymmeneen mahtuu myös niitä vaiheita, joiden tuoma raskaus on ohjannut minua eteenpäin, muuttamaan suuntaa ja tekemään ratkaisuja. Niin nytkin.

Heippa!

Elokuussa 1995 muutin edellisen kerran pois Mikkelistä opiskelemaan toimintaterapiaa. Elämä kuljetti takaisin ja nyt elokuussa 2020 muutin taas toimintaterapiaopintojen takia pois Mikkelistä. Eri rooli odottaa minua, uusi arki uudessa ympäristössä ja uudet ihmiset kenen kanssa työni teen. Käytin kesän sanoakseni heipat, päättääkseni yhden luvun ja valmistauduin uuteen. Muutos on iso. Itse asiassa on vähemmän asioita mitkä pysyy kuin mitkä muuttuu. Se on värittänyt tunneskaalaani, tekemisiäni ja toimintaani.

En vielä tiedä mitä tälle sivulle teen. Olkoon toistaiseksi näin. Katsotaan innostunko kirjoittamaan toimintaterapiasta ja ehkä jotain asiakascasejakin joskus. Tai sitten en. Nyt sanon heippa yrittäjän roolissa ainakin.

Toimintaterapiaa ja rinnalla kulkemista

«

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *