YLÖS
Kuntoutus Toimintaterapia Yhteiskunta Yrittäjyys

TIEDOTE

Yritykseni toiminta keskeytyy 31.5.2020 asti.

Elämme tällä hetkellä ajanjaksoa johon en minä eikä kukaan mukaan osannut varautua. Viime viikolla sain ohjeistusta Kelasta ja kuntayhtymästä heidän maksamiensa kuntoutuspalveluiden toteutuksesta 31.5.2020 saakka. Kasvokkain toteutuvat toimintaterapiat keskeytyvät ja niiltä osin mitä se asiakkaan tilanteeseen soveltuu, voidaan käyttää etäkuntoutuksen keinoja.

Osaan ohjeista tuli lievennystä loppuviikosta, mutta olen tehnyt nyt oman päätökseni alkuperäisten ohjeiden mukaan. En tapaa toistaiseksi asiakkaita kasvotusten. Etätoimintaterapia voi sopia muutamalle asiakkaalleni, joiden kanssa sitä kokeilen mikäli ovat siihen halukkaita. Muilta osin ajan yritykseni kaikki toiminnot alas.

Ratkaisu ei ollut helppo. Mutta lopulta se oli itselleni täysin selvä. Epidemiatilanne elää ja kehittyy koko ajan. Vielä Etelä-Savo ei ole taudinkulultaan esim. Helsinkiin verrattavissa, mutta kukaan ei tiedä milloin tilanne muuttuu. En pysty kantamaan vastuutani turvallisesta työstä tässä tilanteessa.

Voit olla minuun yhteydessä viestein tai puhelimitse. Ilmoitan jokaiselle asiakkaalle, kun on aika palata yhteisen työskentelyn äärelle. Siihen saakka toivon, että jokainen meistä pysyisi terveenä ja löytäisi omasta arjestaan merkityksellisiä asioita. Nyt suomalaisia on kehotettu pysymään kodeissa ja elinpiirit kaventuu. Ehkä se voi olla myös mahdollisuus jollekin uudelle tai vanhan löytämiselle uudelleen.

Juuri nyt aika vähän sanoja,

Toimintaterapiaa ja rinnalla kulkemista

«

»

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *